fredag 4 september 2009

Sovmorgon igen <3

Haft sovmorgon idag, gud så skönt. Lilleman har haft två strulnätter på raken. Vaknar och är ledsen, kan inte sova, sover hos oss, vaknar igen och är vaken halva natten...tror han växer mycket nu och utvecklas, fullt ös i tankarna, inte så lätt! Men idag är han på dagis och leker. Han var så söt i morse när han och Johan åkte iväg. Vet du vad? sa vi. Idag ska du till dagiiiiiis!
Pontus utbrast, Jaaaaaaa! Kuligt! Sötis. Sen när han åkte vinkade han glatt och sa Hejdå Mamma! Sånt som smälter mammahjärtat totalt <3 Sen somnade jag om och sov till 10.30... :)
Nu ska jag ta en lång dusch och sedan värma på lite käk. Johan kommer och käkar och lämnar Pontus på sin lunch idag. Resten av dagen vet jag inte alls vad vi hittar på. Är sugen på en promenad då foglossningen (kors i taket) fortfarande är lugn. Men det blåser och har sig som fasen ute... men det regnar i alla fall inte. Får se. Blir nog halvtossig om jag måste sitta inne till 19.30 då Johan slutar...men vi får se. Skönt att bara flyta med också.

Inga kommentarer: