tisdag 27 april 2010

Tekla



Jag är så kär i dessa vackra klänningar...så sjukt snygga...men aj aj aj, dom kostar skjortan. Billigaste klänningen verkar ligga kring 5000. Så Nej, någon sådan blir det tyvärr inte. Men nåt åt detta hållet är jag ute efter. Enkel men tuff och lite rockig ska den vara!

www.tekla.se

5 kommentarer:

nenna sa...

Kollat blocket?? Det var där jag hittade min. Kollade först i en butik vad jag ville ha och sen sökte jag på blocket. Ett tips.. =)

Matilda sa...

Den var fin!

Emelie Lilja sa...

Känner mig osugen på begagnat. Vill ha något väldigt personligt...ska kika i affärerna men hittade en sömmerska som syr upp klänningar för kring 3000 :-. Ska kolla lite med henne med :) Det var en av klänningarna som du länkade till på fejjan dock som jag gillade! Tack för tipsen!

nenna sa...

Varsågod! Förstår det där med begagnat, kände så också i början. Men sen hittade jag en som jag föll pladask för. ;-) Såg desutom att det såldes en del som inte ens var använda, inte många men det fanns...

Kul att du såg nån som du gillade, bläddrade runt lite på måfå.

Kram!

DeadUntilDark sa...

Underbar klänning! Precis något sådant jag tänkt ha med svart brett band i midjan, om jag inte hade blivit gravid efter frieriet. :)
Tyvärr har jag inget bra tips att ge, men jag tror att du hade sett grym ut i ngt sådant här. :)