onsdag 30 november 2011

Pontus, mammas stora fina pojke!

Sladden till kameran försvann och kom tillbaka. Så nu är det dags för lite födelsedagsbloggande och bilder från i Lördags! Här ser ni en nöjd kille som precis fått sitt efterlängtade trumset modell större och rejälare än han hade innan. Kan dock tyvärr säga att det redan är trasigt. Besviken på kvalitén. Men det som inte kan fixas med lite silvertejp är inte trasigt, eller hur var det nu? Haha.



Pontus var jättenöjd med sitt kalas och sina presenter. Massa kärlek till dig hjärtat! Världens bästa Pontus!

Idag hade de sjungit för Pontus på förskolan. Han har varit hemma sjuk i två dagar med slemhosta stackarn. Mycket bättre nu efter massa vila och mollipect.

Själv har jag varit lite grinig över att fått tillbaka en tenta underkänd. Tycker det är oförtjänt. Läraren som rättat den har petat i ALLT. (annan lärare än tidigare) Visserligen är det bara en mindre komplettering jag behöver göra för att få ett G, men det känns faktiskt som hon letat fel! Inte en enda positiv sak har hon skrivit. På tidigare tentor har man fått både positiv och negativ feedback. Men men, det är bara att acceptera och göra om. Skickade in en ny tenta igår som jag hoppas blir godkänd i alla fall...äh, nu ska jag vara positiv, har ju fått VG på två tentor innan i kursen för fasen!

1 kommentar:

kicki sa...

Så cool och nöjd han ser ut Pontamannen! Jättemysigt 4Årskalas!