torsdag 1 december 2011

Hälsostatus och adventsmys

Satt och läste min blogg från första inlägget fram tills nu. Herregud vad mycket som har hänt från 2007 fram tills nu! Helt otroligt! För första gången på väldigt länge känner jag dock en stor harmoni i mitt liv. Jag är så rätt ute just nu. Det är en fantastisk känsla! Något som verkligen har präglat senaste halvåret dock, när man ser tillbaka, är smärta. Jag har haft helvetiska smärtor i mage och rygg och buden har varit många från läkarna. Om det är någon som är intresserad så är diagnoserna jag fått: Glutenintolerans, endometrios, dubbel anomali på högra njurledaren, njurstenar i både höger och vänster njure samt att jag är sned i mitt bäcken och har en benlängdsskillnad på ca 1 cm samt magkatarr. Endometriosen blev hjälpt med piller, glutenintoleransen och de smärtorna är en aning bättre, tog bort laktos på eget initiativ också och tycker det lättat ytterligare av det. Har inte gjort så mycket åt mitt bäcken/rygg förrutom att tänka på en bättre hållning och varit hos en sjukgymnast en gång. Ska kontakta en specialist för att få inlägg i skon...njuren är som den är och stenarna ligger där dom ligger och förhoppningsvis ligger dem still. Dom är nämligen mindre än 6 mm och kommer därför inte att tas bort. Haha, där fick ni min hälsostatus. Skönt att skriva av sig det. Saken är den att det ÄR bättre, på alla plan. Det är uthärdligt nu, helt klart. Men det finns dagar då det blir tufft och smärtan är mer intensiv. Men jag är en tuff jäkel!
Nu myser jag som en galning. Det är ju advent och det är bland det mysigaste jag vet! Vi har det väldigt ombonat och juligt hemma. Spelar julmusik och tänder massa ljus.

1 kommentar:

kicki sa...

Så mysiga bilder! Ni har så fin lägenhet!! Så skönt att höra att alla diagnoser blir till det bättre det värmer i lilla mammas hjärta. Nu ska det fortsatta på det spåret! Kramis